Белчев: Не видях положението с Чорбаджийски, нито гола на Каранга


Белчев: Не видях положението с Чорбаджийски, нито гола на Каранга
Снимка: БГНЕС

1089 0

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев коментира трудната победа, която неговите момчета записаха при гостуването си на Дунав в Русе. Срещата бе от отложения 23-и кръг, като бе изпълнена с доста спорни моменти, особено в последните 15 минути на първата част.

"Дунав ни затрудни максимално, Ние нямахме нужното самочувствие днес, за да задържим продължително топката. Играта ни се получи чак към края на първото полувреме. С оглед на показаното, макар че не убедихме, смятам, че заслужено спечелихме.

Положението с Каранга не го видях, ако трябва да съм честен. Не видях и това с Чорбаджийски Видях, че той изчисти топката, но след това следих траекторията ѝ, а не какво прави Божидар. Наистина, не искам да коментирам. Попитах Божидар на почивката и той каза, че Васил Шопов го е провокирал. Посъветвах го да не обръща внимание на подобни неща, защото това е нормално в спорта.

Не мисля, че програмата е много сгъстена. Да, имаме 7 мача за 3 дни, но по-проблемни са терените. Много са тежки за игра и ние трябва да се предпазим от контузии", сподели Белчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички