Балъков разкри дали е имал разговор с Гриша Ганчев, за да поеме ЦСКА


Балъков разкри дали е имал разговор с Гриша Ганчев, за да поеме ЦСКА

3570 0

Наставникът на Етър Красимир Балъков коментира слуховете, че той ще бъде следващият треньор на ЦСКА. В медийното пространство има няколко имена, които се спрягат за нов наставник на "червените" и едно от тях е именно на Балъков. 

"Не съм разговарял с Гриша Ганчев, ние с господин Ганчев се познаваме, ако той някой ден иска да говори с мен, ще ми се обади и ще говорим, нямали сме такава среща, искам медиите да спрат да спекулират с темата ЦСКА, защото те си имат треньор в лицето на Христо Янев, който аз много уважавам", каза още Балъков пред Diema Sport. 

"Имам си договор с Етър, който не е продължен, но по обясними причини не съм го продължил, имаме време да дискутираме неща и да достигнем към някакъв консенсус".

"Ако някой клуб се интересува от моята компетенция, от моята личност, той ще ми завърти телефон ще направим разговори, ще се разбере техните виждания и моята философия и ще се разбере, в момента съм треньор на Етър Велико Търново. Всичко зависи от кой отбор и какви са неговите изисквания", коментира още Балъков.

"Ролята е комфортна, но всичко зависи от отбора. В Етър, отборът който съм в момента е с 5 човека. Всеки клуб си има отдели, в които всеки трябва да си гледа работата".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички