Ас и втори капитан на ЦСКА заяви загадъно: Тук има странни мачове и резултати


Ас и втори капитан на ЦСКА заяви загадъно: Тук има странни мачове и резултати

2526 0

Вторият капитан на ЦСКА Рубен Пинто даде много любопитен и странен коментар за слуващото се в българския футбол. Халфът сподели, че в България се получават "някои странни резултати", но не пожела да разкрие подробности около това свое изказване. Думите му дойдоха в отговор на въпрос за срещата Ботев - Лудогорец, която завърши с успех на "орлите" - 0:2.

"Не се интересувахме от другия мач. Трябваше да спечелим задължително. Дали ще победим Ботев, а Лудогорец Черно море - не знаем. Чувал съм за някои странни мачове и резултати, но не искам да говоря за това. Искам да продължим да следваме нашето темпо и нашата битка”, каза Пинто. Последва уточняващ журналистически въпрос, но Пинто не пожела да развие темата. .

“Не мога да ви кажа. Аз съм играч. Най-малкото не съм гледал и другия мач. Най-важното нещо е моят отбор и да се борим докрай. Някои от отборите са по-лежерно настроени. Ние няма какво да губим, а можем да спечелим всичко. Ще оставим сърцата си на терена", каза Пинто. Междувременно стана ясно и какво се случва с коляното на Иван Турицов (подробности четете в този материал).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от SL коментира


Живко, от паралелната реалност, която липсва на Левски

Левски отпадна на полуфиналите за Купата от Локомотив Пловдив, но това бързо остана зад полезрението на „сините“...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама