Андрей Желязков: ЦСКА е зависим от Каранга и Десподов


Андрей Желязков: ЦСКА е зависим от Каранга и Десподов

1753 0

Легендата на Славия Андрей Желязков коментира пред "Тема спорт” играта на ЦСКА и шансовете на тима да се пребори за титлата. Бившият директор в Левски посочи каквъ според него ще е изхода от предстоящите две битки между "червени" и "сини" - в първенството и за Купата.

"До мача с Лудогорец впечатленията ми от "червените" бяха доста добри. В Разград се видя, че цялата игра на отбора зависи от Фернандо Каранга и Кирил Десподов. Без тях тимът изглежда съвсем различно. Десподов е много талантлив млад футболист, който в последно време си промени мисленето и резултатите не закъсняха. Лошото е, че в момента е контузен. Дано по-скоро се оправи, защото това е един от младите футболисти, които могат да бъдат продадени в едно от големите първенства в Европа, и то за голяма сума", заяви Желязков.

"И националният отбор, и ЦСКА, само могат да имат полза от него. С Каранга и Десподов "червените" са отбор, завършен в предни позиции. Отсъствието на последния ще се усети", добави той.

Относно треньора на ЦСКА той сподели: "Стамен Белчев с малки изключения си работи много добре. Едва ли някой е очаквал от него такива резултати, може би с изключение на шефовете му".

"Въпрос на чест е да се спечели дербито, резултатът остава завинаги в историята. Тези два отбора са институции. Това не може да се промени. Въпрос на време е да се върнат на местата, които са им отредени. Шансовете за трофей на червени и сини са свързани с Купата на България. И ще се хвърлят здраво в реванша следващата седмица. Да, ЦСКА ще се бори докрай за титлата, но много трудно ще успее", завърши футболният специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички