Ако гледаме контролите на ЦСКА по ТВ, ще си плащаме за тях


Ако гледаме контролите на ЦСКА по ТВ, ще си плащаме за тях
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1171 0

Диема преговаря с ЦСКА за излъчването на контролите на тима в Испания. Телевизията има желание да прати екип на подготовката на "червените" на Иберийския полуостров. Окончателното решение ще бъде взето до края на следващата седмица. В случай че Диема се сдобие с правата, спарингите най-вероятно ще вървят по платените канали Диема Спорт.

Не е изключено официалният сайт на ЦСКА също да излъчва проверките.

Според информация на "Тема Спорт" Диема преговаря и за проверките на Левски в Кипър и в началото на тази седмица би трябвало да има решение.

На този етап ЦСКА има две обявени проверки в Испания. Едната е на 22 януари с Локо Москва от 17:00 часа, а другата с Динамо Киев на 25 януари, пак от 17:00 часа. Общо контролите засега са 5, като е ясен още един от съперниците - Базел. Не е изключено този двубой да е на 21 януари.

ЦСКА ще са в Испания от 18 януари go 5 февруари, като ще се готвят на две различни места. Първото ще е градчето Сан Poкe в област Аяурин край Малага. Курортът е част от региона, познат под името Коста дел Сол, който обединява десетки селища в близост до брега на Средиземно море.

Диема излъчи летните контроли на ЦСКА, а сега прави всичко възможно, за да може да покаже и зимните, които също ще са с атрактивни съперници и ще генерират висок зрителски интерес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички