7 дни преди търга все още няма кандидати за емблемата на ЦСКА


7 дни преди търга все още няма кандидати за емблемата на ЦСКА

1561 0

Още не се е появил нито един кандидат за активите на ПФК ЦСКА, а до търга остава само една седмица. Наддаването ще се проведе на стадион „Българска армия” и е очаквано с огромно нетърпение от феновете, които се колебаят между двата клуба, претендиращи за наследници на автентичния.

Активите на ПФК ЦСКА се продават в комплект с първоначална цена от над 1,6 млн. лв. Най-стойностна е емблемата. Търговските марки са оценени на повече от половината от общата сума. В търга са включени и атрактивни имоти край морето, на които обаче не може да строи.

Останалите вещи са предимно с колекционерска стойност и с единична цена под 100 000 лв. - превозни средства, екипи, сувенири, съобщава bTV.

Желание за участие в търга изразиха от първодивизионния ЦСКА, който в момента ползва стадион „Българска армия”, и от четвъртодивизионния ЦСКА 1948. За да бъдат допуснати до наддаването, кандидатите трябва да внесат предварително 10 процента от обявената сума.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички