Ботев (Пд) се отказа да назначава Дерменджиев за треньор


Ботев (Пд) се отказа да назначава Дерменджиев за треньор
Снимка: Официален сайт на Левски

1705 0

Бившият треньор на Левски и Лудогорец Георги Дерменджиев засега отпада като вариант да поеме Ботев (Пловдив), пише "Тема Спорт", като се позовава на източници от клуба. С него реално е проведен само опознавателен разговор, като самият Дерменджиев не е бил особено убеден, че иска да води "канарчетата".

Това е накарало ръководството да говори и с шефа на школата Ферарио Спасов. В началото на пролетния дял той напусна Монтана и малко по-късно пое академията на "жълто-черните". Феро е бил категоричен, че към момента желае да продължи работата си в ДЮШ и нямал желание отново да се захваща с треньорството.

Затова и шефовете на Ботев (Пловдив) са се насочили към специалист от чужбина. Междувременно поне четирима нови играчи се очаква да започнат подготовка с тима на 10 юни. Става въпрос за централен защитник, вратар, вътрешен халф и нападател. Стражът вече бе договорен - Георги Аргилашки от Берое. Другите трима засега се пазят в тайна.

Интересното е, че разговорите с част от тях са водени от бившия вече наставник Николай Киров-Белия. Ръководството ги е уверило, че ще бъдат привлечени. Сред спряганите е Владислав Узунов от Славия. Вчера на преговорите си с ръководството сърбинът Радован Чурчич е обсъждал дори селекцията с шефовете на канарчетата. Той е пристигнал в Пловдив още в сряда вечер. Освен вратарите Даниел Кайзер и Иван Чворович, от Коматево си тръгва и Феребори Доре. Очаква се да бъдат трансферирани Кристиан Димитров, Тодоров Неделев и Радослав Терзиев. А каква според слуховете е основната причина за раздялата с Киров вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички