Звездата на Ботев призна: През лятото може и да си тръгна


Звездата на Ботев призна: През лятото може и да си тръгна
Снимка: Оф. сайт на Ботев (Пд)

1114 0

„Радвам се, че съм в тройката, особено сред толкова добри футболисти“. Това заяви футболистът на Ботев Пловдив Тодор Неделев, който остана трети в 57-та анкета за „Футболист на годината в България“.

„Още в националния отбор казах на Ивелин Попов, че той трябва да стане „Футболист на годината“ . Радвам се за него и му пожелавам много успехи“, изрази мнението си Неделев за победителя в традиционната анкета Ивелин Попов.

„Най-ценните успехи за мен през изминалата година бяха спечелването на Купата и Суперкупата на България. Знаете, че от 36 години Ботев Пловдив нямаше купа, а аз мечтаех да вдигна трофей с отбора. Мисля, че това е най-уникалното изживяване за мен през 2017 година“, добави халфът на „канарчетата“.

„През лятото ако има оферти ще ги обмислим. Може и да си тръгна от Ботев. Не мога да кажа дали има интерес към мен, защото от ръководството не са ми казали нищо. През зимата е по-трудно да се направи трансфер, но ако направя по-добър полусезон, се надявам, че ще има много оферти към мен“, коментира Тодор Неделев бъдещето си в пловдивския клуб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички