Вутов идва в Ботев за замяна на играч, който ще бъде продаден


Вутов идва в Ботев за замяна на играч, който ще бъде продаден
Снимка: Официален сайт на "Ботев"

1069 0

Привличането на Антонио Вутов под наем от Удинезе има за цел в Ботев да се намери качествен заместник на Фелипе Бризола. Бразилецът също ще бъде продаден в следващите дни, твърди "Меридиан Мач".

В близките дни халфът, който вече е напълно възстановен от контузията си, ще премине в чуждестранен клуб. Офертата е реална, като "жълто-черните" ще получат и трансферна сума. Така бюджетът ще се стабилизира поне до лятото, след като вече бе генериран приход и от договора с Лудогорец за Жоао Пауло.

Добрите сделки ще помогнат и за селекцията на Ботев, като треньорът Николай Киров ще може да се подсили с още качествени футболисти.

В същото време ексцентричният варненец Иво Димов, който държи правата на Жоао Пауло и Фелипе Бризола, е дал 24 часа ултиматум на ръководството на пловдивчани за сумите, които шефовете му дължат покрай трансферите.

Междувременно стана ясно, че контролните срещи в Турция, които са предвидени за 27 и 30 януари, все още не са договорени, тъй като Николай Киров иска по-силни съперници. Агенции, отговарящи за проверките в южната ни съседка, преговарят с тимове от първите дивизии в елитни първенства.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички