Велислав Вуцов: Левски винаги е добър отбор


Велислав Вуцов: Левски винаги е добър отбор
Снимка: БГНЕС

1428 0

Треньорът на Ботев (Пд) Велислав Вуцов очаква много тежък мач срещу Левски.

Въпреки че "сините" се представят слабо от началото на сезона, специалистът е на мнение, че на "Герена" имат добър отбор.

"Левски е стимул за Ботев, защото е ясно, че между двата отбора винаги е имало едно съперничество, което датира от дълго време. Съперникът ни има временни сътресения относно това, че не постигна задоволителни резултати. Това дава предпоставка, че Левски не е добър тим, но аз твърдя точно обратното. "Сините" винаги ще бъдат мерило за класа в българския футбол. Подготвяме се за един много тежък и важен мач. Ние сме си поставили цели, които са далеч по-високи от реалностите, които бяха преди месец. Тогава всички ни брояха за аутсайдер, но сега при всяко положение е важно да победим. Колкото повече продължим хода без загуби и равни, толкова по-добре ще се отразява на играта и на авторитета на нашия отбор," заяви Велислав Вуцов.

Той отново не пропусна да критикува съдията Николай Йорданов, който ръководи мача за Суперкупата между Ботев (Пд) и Лудогорец (1:3).

"Обадиха ми се към 500 човека, които ми казаха, че сме ритуално заколени, но мен това не ме радва. Трябва да пратят съдията да свири женски мачове, а не мъжки двубои. Вчера излиза някакъв по едно радио и ми казва, че съм бил наказан. Този мишок му звънях, но той няма доблестта да си вдигне телефона. Мъчно ми е за това, че футболът заслужава повече," каза още Вуцов.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички