Вече има заподозрени след боя в Пловдив, предстоят арести


Вече има заподозрени след боя в Пловдив, предстоят арести
Снимка: Оф. сайт на Ботев (Пд)

1495 0

Има установени лица, участвали в мелето между фенове на Локомтив Пд и Ботев Пд, станало в събота вечер в заведение, намиращо се в пловдивския квартал „Изгрев”, съобщ началникът на Шесто РПУ в Пловдив комисар Николай Кирков.

Компания от шестима младежи са се събрали да пият. Те били фенове на един от пловдивските футболни клуба. Решили да подгреят в заведението преди пловдивското дерби на стадион "Лаута". Младежите са се забавлявали, пеели, но в един момент в ресторанта, нахлула група маскирани мъже и без да кажат и дума започнали да нанасят удари по младежите.

"По нареждане на директора на ОД МВР - Пловдив е сформиран екип, в който са включени служители на Криминална полиция, които работят по линия на футболното хулиганство. Случаят е докладван на Районна прокуратура. Имаме данни за лицата, участвали в тази вандалска и хулиганска проява. Съвсем скоро ще има задържани и събраните материали ще бъдат докладване на прокуратурата с цел преценка на вината на всеки от тях" съобщи комисар Кирков. По последна информация от Нова телевизия пък вече са задържани трима от евентуалните виновници за мелето в Пловдив.

Междувременно, излезе повече от добра новина за българските футболни запалянковци. Отпадна забраната за продажба на билети преди големи дербита. Вижте повече информация - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички