В Ботев мотивираха играчите с премии преди мача с Монтана


В Ботев мотивираха играчите с премии преди мача с Монтана
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

726 0

Звездите на пловдивския Ботев получиха премии преди днешния мач с Монтана от Първа лига. Двубоят започва в 20:00 часа. Президентът на клуба Ангел Палийски успя да намери пари и награди вчера "канарчетата" за победата с 2:0 над Берое на своя терен и ремито с Черно море (1:1) във Варна, пише "Тема Спорт".

Това внесе известно успокоение сред играчите в сложната финансова ситуация, в която се намират "жълто-черните". Шефът, който закърпил временно положението, обаче бе категоричен, че футболистите трябва да покажат най-доброто от себе си и да победят Монтана в домакинския мач от 26-ия кръг на Първа лига и Пирин в Благоевград в четвъртфинала за Купата във вторник.

Треньорът на Ботев - Николай Киров, няма да разчита на наказания за натрупани жълти картони Яя Меледже Омнибес. "Надявам се да продължим с добрите игри и да прибавим още точки", коментира наставникът на пловдивчани.

Феновете на "канарчетата" пък обявиха, че се завръщат на Южната трибуна и ще подкрепят от там своите любимци. Това стана, след като бе свалено плексигласовото покритие, които им пречеше да виждат добре и да се чуват силно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички