Ултраси на ЦСКА готвят провокации на финала за Купата


Ултраси на ЦСКА готвят провокации на финала за Купата

1238 0

Полицията в София е на крак преди днешния финал за Купата на България между Лудогорец и Ботев (Пд).

Срещата на "Васил Левски" започва в 18:30 часа, а полицията ще е в бойна готовност от сутринта и ще дебне по касите на стадиона. Причината - те са получили информация, че крайни привърженици на ЦСКА готвят провокации във финала, пише "Меридиан мач".

Ултрасите обмислят да закупят около 100 билета за сектор В. Там ще са настанени както фенове на Ботев, така и на Лудогорец. По информация на полицията, те няма да бъдат облечени в обичайните за своите пристрастия червени фланелки и за органите на реда наистина ще е доста трудно да разкрият кои са, тъй като пропуските са пуснати в свободна продажба и всеки фен може да се сдобие с такъв за финала срещу съответната сума.

Очаква се днес на "Васил Левски" да има над 10 000 зрители, които да подкрепят Лудогорец и Ботев.

Не е тайна, че в последната година напрежението по оста Разград -"Българска армия" достигна сериозни размери. През този сезон "червените" имаха най-много публика на своя стадион именно при двете гостувания на шампионите в Борисовата градина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички