Треньори в Ботев Пловдив отказали да се подложат на детектор?

Треньори в школата на Ботев Пловдив са отказали да минат тест за лоялност, пожелан от Георги Самуилов. За момента не е точно в какво се състои теста, но според Plovdiderby става въпрос за полиграф.

Благодетелят на жълто-черните бил доста разочарован от информации за порочни практики в ДЮШ, които достигнали до него. Самуилов имал огромното желание всяка година юноши от школата да намират място в първия отбор и именно за това искал да подреди клуба от вътре и там де се работи съвестно и по правилата.

Битката за Пловдив остана без победител след зрелище на "Лаута"

Битката за Пловдив остава неразрешена. след 90-те минути на 109-ото дерби между Локомотив и Ботев двата отбора останаха с по 39 победи, след като...

Днес сутринта треньорите от школата, начело с шефа на академията Ферарио Спасов, са отказали да се подложат на въпросния тест за лоялност, след като собственика на клуба е пратил на базата специалисти в тази област. Според изданието присъствието на психолози в първия отбор преди дербито с Локо Пд също не е случайна, а е част от плана на Самуилов в клуба да се работи на професионално ниво. Съмненията на собственика били, че в школата има обвързаности между определени треньори и родители, което води до пренебрегването на едни юноши за сметка на други.

А кой е единственият играч на Ботев Пловдив (в отсъствието на контузения Тодор Неделев), който попадна в сметките на Красимир Балъков за европейската квалификация срещу Англия на 7-ми септември - вижте в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!