Треньори в Ботев Пловдив отказали да се подложат на детектор?


Треньори в Ботев Пловдив отказали да се подложат на детектор?
Снимка: Actualno.com / Елин Андреев

4815 0

Треньори в школата на Ботев Пловдив са отказали да минат тест за лоялност, пожелан от Георги Самуилов. За момента не е точно в какво се състои теста, но според Plovdiderby става въпрос за полиграф.

Благодетелят на жълто-черните бил доста разочарован от информации за порочни практики в ДЮШ, които достигнали до него. Самуилов имал огромното желание всяка година юноши от школата да намират място в първия отбор и именно за това искал да подреди клуба от вътре и там де се работи съвестно и по правилата.

Днес сутринта треньорите от школата, начело с шефа на академията Ферарио Спасов, са отказали да се подложат на въпросния тест за лоялност, след като собственика на клуба е пратил на базата специалисти в тази област. Според изданието присъствието на психолози в първия отбор преди дербито с Локо Пд също не е случайна, а е част от плана на Самуилов в клуба да се работи на професионално ниво. Съмненията на собственика били, че в школата има обвързаности между определени треньори и родители, което води до пренебрегването на едни юноши за сметка на други.

А кой е единственият играч на Ботев Пловдив (в отсъствието на контузения Тодор Неделев), който попадна в сметките на Красимир Балъков за европейската квалификация срещу Англия на 7-ми септември - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички