Тодор Неделев казал "не" на Марадона


Тодор Неделев казал "не" на Марадона
Снимка: БГНЕС

1397 0

Националът Тодор Неделев е отказал предложение да премине в отбора на футболния великан Диего Армандо Марадона - Ал Фуджайра, информира "Меридиан Мач". Крилото на Ботев е бил категоричен пред сръбските агенти, които го оферирали с възможността да прибере солидна сума от арабите, че няма никакво намерение да напуска Пловдив.

Същите мениджъри уредиха и трансфера в клуба на ОАЕ на Омар Косоко, с когото Тошко се разбираше отлично, докато играеха заедно за „жълто-черните“. Те го гледаха на живо и в двубоя с Пирин и за пореден път са се убедили в изключителната му класа. Възможността да се събере с бившия си съотборник, който вече е сред любимците на Марадона, не е достатъчно примамлива за Неделев особено пред любовта, която в момента изпитва към красавицата Антоанета Терзийска. Двамата не крият силните си чувства и щастието да са заедно.

Любимецът на бултрасите подписа тригодишен договор с Ботев в началото на лятото, след като така и не успя да се наложи в германския Майнц 05. Клубът от Бундеслигата продължава да държи по-голяма част от трансферните права на национала и това също е сред факторите, които на този етап отказват Тошко от трансфер. От него „жълто-черните“ няма да могат да спечелят кой знае какво. Със сигурност Неделев е амбициран да опита отново късмета си зад граница, но това ще стане само при добра оферта от солиден европейски клуб, която ще гарантира възможност за развитие на 24-годишния играч.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички