Тодор Неделев каза къде иска да играе и дали би преминал в друг български отбор


Тодор Неделев каза къде иска да играе и дали би преминал в друг български отбор
Снимка: БГНЕС

2200 0

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев отговори на спекулациите, свързващи го с трансфер в Лудогорец и ЦСКА. Той заяви, че неговото желание е за трансфер в чужбина, а за евентуален такъв в друг роден клуб ще реши пловдивския клуб. 

"Не съм мислил по този въпрос, аз винаги съм казвал, че съм доста верен на Ботев, не знам какво трябва да стане, за да заиграя в друг отбор в България. Моята цел е да изляза в чужбина, ако няма оферти от чужбина и има от български отбори, ще седнем с ръководството и ще помислим", сподели Неделев, който днес бе награден за играч номер 1 на сезона в анкетата "Футболист на футболистите". 

"Яд ни е, че няма да играем в Европа, но мисля, че ако се вземат няколко нови попълнения и се запази ядрото на Ботев, догодина ще бъде фактор отново в България. Доста добре се разбираме с повечето футболисти на терена, но доста ни е яд, че няма да играем в Европа, но мисля, че ако се вземат няколко нови попълнения и се запази ядрото на Ботев, мисля, че догодина ще бъде фактор отново в България. Ако аз остана и другите по-опитни футболисти и ако се вземат още няколко нови попълнения, мисля, че доста добър отбор ще направим", каза още Неделев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички