Тодор Неделев: Опитваме комбинации като Лудогорец, жалко за Левски


Тодор Неделев: Опитваме комбинации като Лудогорец, жалко за Левски
Снимка: БГНЕС

1256 0

Голямата звезда на Ботев Пловдив Тодор Неделев изрази задоволството си след успеха на "канарчетата" с 4:0 над израелския Бейтар Йерусалим. С общ резултат 5:1 пловдивският тим продължава към третия предварителен кръг.

Беше много тежко. Първото полувреме отбелязахме два гола и не им дадохме шанс. Знаехме, че имат много добри футболисти в предни позиции. През второто полувреме вкарахме трети, а после и четвърти гол. Радвам се, че посгтигнахме победа срещу много добър отбор. Радвам се, че имах принос за два от нашите гола, можех и да вкарам.

Атаката ни е в топ 3 на тези от българското първенство. Лудогорец е топ отборът на България, няма какво да се лъжем. Ние се опитваме да комбинираме като тях и да радваме нашата голяма публика. Феновете ни са най-уникалните в България. Надявам се следващата седмица да напълнят целия “Лазур”. Нищо не знам за Маритимо. Сега трябва да се фокусираме за мача срещу Славия, защото не започнахме добре в първенството. След това ще мислим за Маритимо.

Професионалисти сме и трябва да се пренастройваме от ЛЕ в първенството. Тежко е да играеш през три дни, но трябва да се пренастройваме.

Надявам се Косоко да остане, но всеки футболист иска да се развива. Той е добър и дано остане. Без него атаката на Ботев няма да е същата.

Жалко, че Левски отпадна, все пак е български отбор. Ние гледаме себе си. Преди две години също стигнахме до трети предварителен кръг, сега се надявам да го минем”, заяви Неделев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички