Тим от Висшата лига пожела талант на Ботев Пловдив


Тим от Висшата лига пожела талант на Ботев Пловдив

1798 0

Английският Саутхямптън проявява сериозен интерес към най-големия талант на Ботев Пловдив в момента - 15-годишния полузащитник Станислав Шопов, пише ANP.BG.

Младокът изкара цялата зимна подготовка с мъжкия отбор, като дори игра в голяма част от контролите по време на лагера в Турция. Интерес към него има и от Рома, където той бе на едноседмични проби в началото на декември. Италианският гранд остана впечатлен от качествата на халфа.

Станислав Шопов навършва 16 години на 23 февруари, а от Ботев вече му подготвят договор, който да подпише на деня. Жълто-черните възлагат големи надежди на талантливия полузащитник. Освен Шопов по време на лагера в Турция с канарчетата се готвеха още няколко юноши. Всичко това идва да покаже, че школата на Ботев функционира повече от добре.

Трима юноши пък получиха повиквателна за лагер-сбор на националния отбор до 18 години. Това са вратарят Стелиан Ангелов, централният защитник Василен Марков и халфът Евгени Димитров. Трикольори-те се събират на 12 февруари (понеделник) в 11:30 часа на базата в Бояна. Лагерът ще продължи до 14 февруари, а селекционер на тази формация е Ангел Стойков.

"Тема Спорт"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички