Стивън Петков се сбогува с феновете на Ботев Пловдив


Стивън Петков се сбогува с феновете на Ботев Пловдив
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1282 0

Нападателят Стивън Петков се сбогува с феновете на Ботев Пловдив, след като подписа с предпоследния в португалската Суперлига Фейрензе. Той използва социалните мрежи, за да се обърне към привържениците на пловдивския тим.

В обръщението си той споделя, че не е ощетил финансово бившия тим, като се смята, че е продаден за около 200 хиляди евро. Ето и какво написа нападателят - без редакторска намеса:

Драги Ботевисти,

Дойде и този тъжен момент за мен, да пиша на раздяла и да се обърна към всеки "жълто-черен" фен! Заради топлото отношение, което получих още от първия ден, предпочитах да благодаря чрез головете си.

Заради всички уникални моменти, емоции и привилегията да бъда една малка част от Вас, предпочитах да премълчавам, но не и да ви огорчавам! Заради детските си мечти и професионалните си цели, предпочетох да си тръгна, но не и клуба финансово да ощетя!

Надявам се, че съм ви донесъл много повече радост, отколкото тъга - в тези нелеки за клуба времена! И знайте, че чувах всяка ваша критика, аплодисмент или хвалба, те ми помогнаха да израсна и се превърна в това, което съм сега, за да мога днес, на тръгване да кажа с високо вдигната глава, че дадох всичко от себе си, за да радвам феновете и да помогна на клуба, който заслужава много по-добра съдба! С пожелания за това да празнувате, много купи и титли у дома!!!

Повече подробности за трансфера му и първите му думи след подписването - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички