Стивън Петков: ЦСКА не може да си ме позволи

Нападателят на Ботев (Пловдив) Стивън Петков отрече да е получил оферта от ЦСКА. Софиянецът определи като лъжа и писанията за негов трансфер в Берое.

"Преди една-две седмици се пишеше, че ще ходя в Берое, но няма нищо вярно. Имам договор още една година с Ботев. Не е реално да ме пращат в ЦСКА, още сезонът не е свършил. Аз съм професионалист, има още един мач, отиваме в Разград за трите точки. Освен това имам висока откупна клауза, която в България има само един отбор, който може да плати", заяви Петков по време на награждаването си за Футболист на месец април в Първа лига днес.

"Проклятието" на Левски: "Сини" юноши отнеха 9 точки на тима този сезон

Ако искате вярвайте, но някакво проклятие тегне над "Георги Аспарухов" по отношение на техните юноши. Когато те са на мястото си - в първия отбор...

"На този етап нямам реална оферта от ЦСКА - не е говорено с моя агент, с мен или с клуба", категоричен е голаджията.

Най-вероятно бившият футболист на Левски визира Лудогорец като клуба, който може да плати откупната му клауза. Петков вече записа престой в Разград, но договорът му бе прекратен едностранно по негова вина, защото нямаше право да изпълнява длъжността си като футболист.

Още по темата

Горещи оферти

Please select answer!