Спасителят на Ботев (Пд) се оказа фантом


Спасителят на Ботев (Пд) се оказа фантом
Снимка: БГНЕС

1170 0

Както мнозина очакваха, кандидатът за нов собственик на Ботев (Пловдив), който се кълнял, че ще реши всичките им проблеми, се оказа фантом. В събота фенове на "канарчетата" алармираха, че се е появил човек, който иска да стане собственик на клуба и че всички привърженици трябвало да се обединят и да го подкрепят.

"Доколкото разбрах, той се е отказал. Не е имало среща, не е имало човек. На този етап нещата си остават същите. Нищо по-различно от това, което говорихме в понеделник", заяви пред "Тема спорт” председателят на Сдружение ПФК Ботев (Пд) Апостол Апостолов.

Както е известно, то притежава 61 процента от акциите на клуба. Останалите 39 са в ТЦ ИМЕ.

В понеделник Апостолов обяви, че членове на Сдружението са били поканени на среща с потенциален инвеститор, която е била насрочена за вторник. Сайтовете plovdivnews.net и plovdivderby.com пък разпространиха още в понеделник вечерта информация, че кандидатът се е отказал. Мистериозният бизнесмен, обявен като човека, който ще вложи милиони в Ботев, се оказа мним, а информацията за него - поредното сплашване на гаргите. Той се очакваше като месия, като бе прокламирано, че е готов с проект да довърши "Колежа".

Към момента единственият реален човек е Георги Самуилов, а развръзката предстои.

От plovdivderby.com се похвалиха, че са говорили с мистериозния кандидат 13 минути, в които той е обявил намерения за инвестиции, но не са ги публикували, защото са се усъмнили, а впоследствие той се е отказал и е избягал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички