Палийски потвърди за Косоко и обяви: Няма да продаваме повече футболисти


Палийски потвърди за Косоко и обяви: Няма да продаваме повече футболисти
Снимка: БГНЕС

1327 0

От ръководството на Ботев (Пловдив) потвърдиха, че Омар Косоко ще продължи кариерата си в Обединените арабски емирства. 29-годишният французин ще облече екипа на Ал Фуджайра, където старши треньор е аржентинската легенда Диего Марадона.

"Нещата с неговия трансфер са уредени 100%. В петък (5 август) трябва да се присъедини към новия си отбор. Всичко е подписано. Трябва само да премине медицински прегледи", заяви президентът на Ботев Ангел Палийски при заминаването на отбора за Португалия.

"Канарчетата" гостуват на "Маритимо" oт 21.00 ч. Първата среща завърши 0:0, а реваншът ще е последният двубой на Косоко с екипа на пловдивчани.

"Надявам се Косоко да изиграе подобаващо последния си мач. Има интерес и към други наши играчи, но на този етап няма да продаваме повече. На позицията на Косоко може да потърсим нов играч", допълни още Палийски. 

"Очакваме повече от 100 фена да присъстват на мача. С нас пътуват доста, самолетът е пълен, има и такива, които пътуват през Чехия", разясни още президентът. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички