Палийски няма да подава оставка, дори раздаде двойни бонуси за успеха над Левски


Палийски няма да подава оставка, дори раздаде двойни бонуси за успеха над Левски

878 0

Спортният директор на Ботев (Пловдив) Асен Караславов успокои множеството от привърженици на "жълто-черните" след драматичното Общо събрание на сдружение ПФК Ботев 1912. Той отхвърли възможността Ангел Палийски да подаде оставка и гарантира, че Палийски и Георги Самуилов, който скоро ще придобие акциите на клуба, правят всичко възможно "канарчетата" да се върнат у дома си.

"Г-н Палийски е разумен човек и няма как да се стигне до неговата оставка. Не съм присъствал на срещата в неделя през деня, но не мисля, че е имало скандали. Разбира се, че всички искат да се върнем възможно най-скоро на стадион "Христо Ботев". Това е болна тема. Сигурен съм, че Ангел Палийски и Георги Самуилов правят всичко възможно, за да играем отново на Колежа. Не се търси нов собственик. В най-скоро време Самуилов ще придобие акциите на клуба", заяви Караславов, цитиран от "Меридиан мач”.

В подкрепа на думите му, президентът на клуба Ангел Палийски продължава да се грижи за комфорта на футболистите. Изразилият готовност да напусне след критиките около строежа на стадиона шеф вчера трябваше да бъде изписан от болницата след операция на прешлен.

Още от лечебното заведение обаче той е зарадвал отбора с двойни премии за победата над Левски. Вместо залегналите в клубния правилник 1000 лева за титулярите в двубоя, героите от обрата срещу "сините" ще приберат по два бона.

В клуба оценяват стратегическото значение на първия за сезона домакински успех, който трябва да върне увереността на "жълто-черните" в битката за място в Топ 6.

В същото време треньорът Николай Киров призна, че цяла нощ не е могъл да заспи.

"След мач адреналинът винаги ми идва в повече, а в този случай нещата наистина бяха сериозни и емоциите доста силни", призна Белия, който използва вчерашния почивен ден, за да възстанови сили.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички