От Ботев простиха на разбеснелия се администратор на ЦСКА


От Ботев простиха на разбеснелия се администратор на ЦСКА
Снимка: Официален сайт на Ботев

1322 0

От Ботев (Пловдив) са решили да постъпят великодушно и да не подават жалба за поведението на администратора на ЦСКА Димитър Вутов след мача с "червените", пише "Меридиан мач".

Известно е, че служебното лице на столичани потърси след мача саморазправа с Йордан Минев от Ботев и удари с глава защитника на "жълто-черните“. В конфликта се включи и кондиционният треньор на ЦСКА Томас Нойберт, но този път той не бе толкова агресивен и остана встрани от сблъсъка.

Вутов и Минев трудно бяха разтървани от футболистите на двата отбора, като в ролята на умиротворители влязоха Раул Лое от домакините, както и вратарите на Ботев Иван Чворович и Даниел Кайзер, както и бразилецът Алваро Юлиано.

Твърде възможно е обаче дежурният делегат на срещата да е описал инцидента в доклада си. Това би донесло тежко наказание на администратора Вутов. Според чл. 34, ал. 1, т. 6 на Дисциплинарния правилник на БФС и във връзка с чл. 23, ал. 2, т. 2 (е) той рискува да бъде наказан за удара да не стои на резервната скамейка на ЦСКА в следващите 8 мача и да плати глоба от 1500 лева (половината от сумата, която се плаща от треньорите) за хулиганското си поведение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички