Николай Киров: Знаем слабите страни на ЦСКА и ще се възползваме от тях


Николай Киров: Знаем слабите страни на ЦСКА и ще се възползваме от тях
Снимка: БГНЕС

943 0

Ботев (Пловдив) знае слабите страни на ЦСКА и ще се възползва от тях. В това увери треньорът на "жълто-черните“ Николай Киров. Белия се надява възпитаниците му да поднесат голямата изненада в предстоящия 16-и кръг на Първа лига. Тази събота от 15 часа Ботев гостува на стадион "Българска армия“ в най-интересния сблъсък от родния елит.

"Ние се готвим за един труден двубой. Концентрирани сме изцяло върху нашето представяне. Какъв ще бъде резултатът, това ще разберем след мача. ЦСКА е един от водещите отбори в България. Неслучайно е на това място в класирането. Нормално е да сме ги разузнали добре. Знам техните слаби страни и се надявам да се възползваме от тях“, заяви пред „България Днес“ Киров.

Неговият тим заема четвъртата позиция във временното класиране и ще преследва участие в евротурнирите идното лято. ЦСКА пък е втори, само на две точки зад лидера Лудогорец.

В края на юли „канарчетата“ претърпяха много тежка загуба от „червените“ на своята клубна база в Коматево. Тогава голмайсторът на „А“ група Фернандо Каранга блесна с хеттрик за разгрома с 6:2. Головете за домакините пък отбелязаха капитанът Лъчезар Балтанов и Омар Косоко, който бе продаден в арабските емирства.

"Няма да търсим реванш за загубата у дома по-рано през сезона. Онзи мач е останал в миналото и не искаме да се връщаме върху него. Мислим само за сегашната среща. Не трябва да допускаме по никакъв начин елементарни грешки, ако искаме да се поздравим с успех“, обясни треньорът на пловдивчани.

Той се надява някои от ключовите му футболисти да бъдат напълно възстановени за битката с ЦСКА.

"Имаме един наказан футболист - Пламен Димов. Йордан Минев, както и Цветомир Панов, се оплакваха от проблеми с травми през седмицата. Към момента и двамата тренират с отбора“, уточни Киров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички