Николай Киров: Имаме традиции в турнира, който не е бил - той не е изпускал дузпа


Николай Киров: Имаме традиции в турнира, който не е бил - той не е изпускал дузпа
Снимка: БГНЕС

997 0

Треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров бе обран откъм емоции след победата над Берое в осминафиналите на турнира за Купата на България. "Беше динамичен и равностоен двубой, накрая имахме късмета в лотарията на дузпите. Състезателите положиха доста усилия и се радвам, че те бяха възнаградени. За дузпата на Стивън Петков ще кажа, че който не е бил, той не е изпускал дузпа. Бяхме уверени до последно и се радвам, че следващите изпълнители не сгрешиха", коментира той пред "Диема спорт".

"Заслугата е на целия тим, не мога да отлича никого. Ние имаме традиция в този турнир и радващото е, че и след Нова година ще играем в него", допълни треньорът на "канарчетата".

Киров отбеляза, че вече мисли за двубоя срещу Левски в първенството. "По-важното е да съумеем да възпламеним състезателите, защото ни очаква много тежко гостуване. Дано всички са здрави за мача в неделя, защото ни очаква много трудна среща срещу отбор, който е вдъхновен", посочи той.

Той не пожела да посочва предпочитан противник в жребия за четвъртфиналите. "Който и да ни се падне, трябва да направим всичко възможно, за да елиминираме и него", завърши Киров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички