Неделев отрязал Лудогорец, защото иска в столичен гранд


Неделев отрязал Лудогорец, защото иска в столичен гранд
Снимка: Оф. сайт на Ботев (Пд)

2238 0

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев предпочита да продължи кариерата си в ЦСКА, ако се стигне до преминаването му в друг български клуб. Плеимейкърът е отрязал по-рано през седмицата Лудогорец, който бе много настоятелен за привличането му. Разградчани дори са изпратили свой представител в Пловдив, който да преговаря с играча, но Неделев е бил категоричен, че не желае да продължи кариерата си в Делиормана.

Той не за първи път казва "не" на хегемона. В последно време се говори, че креативният халф почти сигурно ще напусне Ботев през лятото, а с постъпленията от трансфера "канарчетата" ще могат да укрепят бюджета си.

Наскоро Неделев призна, че ако се раздели с любимия си Ботев, в България предпочита да играе в ЦСКА или Левски. "Червените" обаче са му най-на сърце след родния Ботев и това е една от причините той да откаже на Лудогорец.

Както е известно, в края на март Неделев се срещна с фенклуба на ЦСКА в Разград преди контролата с Босна и Херцеговина. А по време на гостуването на Ботев на "Армията" от плейофната фаза от първенството привърженици на ЦСКА ръкопляскаха на Неделев. Самият той им отговори с одобрителни жестове.

Преди десетина дни пък фенове на "червените" проведоха анкета в социалните мрежи кой футболист от българското първенство искат да видят в отбора. Допитването бе спечелено именно от Неделев, и то с огромна преднина останалите.

ЦСКА следи ситуацията около 25-годишния плеймейкър и не е изключено в даден момент да предприеме действия около евентуалното му привличане, пише "Тема Спорт". Припомняме, че Майнц 05 държи 60% от правата на полузащитника. Този сезон Неделев записа 33 мача и 9 гола в Първа лига, като бе използван основно по десния фланг на атаката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички