Любимец на феновете се завръща в Ботев (Пловдив)


Любимец на феновете се завръща в Ботев (Пловдив)
Снимка: Sportlive.bg/Елин Андреев

6077 0

Ботев (Пловдив) допусна изненадващо поражение от новака в efbet Лига - Царско село, с два безответни гола. Явно ръководството на тима се е активизирало и бързо ще вземе мерки, като привлече бившия голмайстор на отбора - Фернандо Виана. Припомняме, че футболистът се радваше на обичта на "жълто-черните" фенове, които със сигурност биха одобрили подобен трансфер. 

27-годишният атакуващ играч спечели Купата и Суперкупата на България през 2017 г., именно с пловдивския Ботев. Той е записал 41 срещи, в които е реализирал 18 гола, за "канарчетата". След сезон 2017/18 обаче бива продаден ОАЕ, след което се подвизава и в Южна Корея, и в Бразилия. За завръщането му съобщава "Пловдив нюз", като според информацията договорът на Виана ще бъде за период от 4 месеца с опция за удължаване. Идеята на "жълто-черните" е първоначално да се провери формата на бразилеца, след което да се вземе решение за неговото бъдеще. 

За Ботев (Пловдив) предстои дербито за Тракия срещу намиращия се в страхотна форма Берое (припомняме, че старозагорци надделяха с 3:1 като гости на Левски в последния кръг). Скоро, пък, излезе информация, че звездата на "канарчетата" - Тодор Неделев, е бил предложен на бивш отбор на Димитър Бербатов. Вижте повече информация - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички