Къде да гледаме двубоя Ботев Пловдив - Левски?


Къде да гледаме двубоя Ботев Пловдив - Левски?
Снимка: Официален сайт на Левски

2183 0

Левски гостува на Ботев Пловдив в един от най-интересни двубои на 16-ия кръг в Първа лига. Двубоят е от 15:15 часа.  Гостите ще търсят задължителен успех, за да продължат гонитбата с Лудогорец и Локомотив (Пловдив) в челото. За "канарчетата” обаче трите точки също са много нужни, за да може тимът да продължи възраждането си и да се придвижи нагоре в класирането.

Ботев записа равенство и победа в последните си два мача и днес се надява да продължи в правилната посока с нов успех. От друга страна Левски е във възход. “Сините” записаха три поредни победи в последните си три мача и натрупаха солидно самочувствие. Те обаче нямат право и на миг отпускане, тъй като вече бяха изпреварени в класирането от Локо (Пд), а Лудогорец също играе по-късно днес и има шанс да увеличи точковия си актив на върха.

Двубоят ще може да гледате пряко по Diema Sport, както и да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg. Днес домакините ще бъдат без наказания Джонатан Перейра и контузените Атанас Зехиров и Благовест Данчев. Петър Хубчев има доста кадрови проблеми за днешната среща. Очаква се той да не прави много промени в сравнение с мача с Етър през седмицата. С различни контузии са Найджъл Робърта, Филипе Нашименто, Насиру Мохамед и Франко Мазурек. От тях с най-големи шансове да играе е Робърта, но е по-вероятно той да остане на резервната скамейка. Кое е последното име, свързвано с трансфер в Левски, вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички