Киров обясни защо Ботев не успя да стигне до победата в Лига Европа


Киров обясни защо Ботев не успя да стигне до победата в Лига Европа
Снимка: БГНЕС

921 0

Старши-треньорът на Ботев Николай Киров е на мнение, че неговият отбор е прибързвал в завършващата фаза на нападението и това до голяма степен не е позволили на отбора да спечели срещата с Маритимо от Лига Европа - мач, който завърши 0:0.

"Получи се тактическо надлъгване, отборът им е компактен в защита, трудно оставят ситуации пред тяхната врата. Второто полувреме имахме два завършващи удара, но не уцелихме рамката. Малко ситуации, нормално за такива мачове, трябваше да сме по-концентрирани. Прибързваме малко с извеждащите подавания, знаем си тези слабости. Работим върху това да целим топката в точните зони, отборът ни се развива", каза Белия.

"Труден съперник ли е Маритимо? Стилът им е защитен. Имах такава информация още преди мача. Явно това е стилът им. Ще гледаме записа на спокойствие, за да се възползваме от слабостите им, когато сме гости. Няма какво да говорим за шансове.

Сега ще се готвим за мача с ЦСКА, а от понеделник ще се готвим за Маритимо. Ситуациите в Португалия няма да са много пред нас. Важно е, че не ни вкараха, но всичко зависи от представянето ни след седмица. За мача с ЦСКА ще видим кой какви травми има и тогава ще преценим кой да играе. Ще играем на 100%, гоним си и първенството. Който влезе на ротация, трябва да се представи максимално добре. Утре ще е ясно състоянието на Тодор Неделев. Получи спазъм", каза Белия след срещата в Бургас.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички