Киров: Загубихме по елементарен начин


Киров: Загубихме по елементарен начин
Снимка: Оф. сайт на Ботев (Пловдив)

814 0

Треньорът на Ботев Пд Николай Киров логично не бе доволен от показаното на терена в пловдивското дерби, което Локомотив спечели с 1:0. 

"До гола нямаше опасност пред нашата врата. По доста елементарен начин допуснахме гол, от статично положение. Трудно ни се получаваха нещата, такива двубои са трудни. Излишно изкарахме топката пред нашата врата за корнер преди гола, но това са детайли.

"Нямахме чак толкова атаки, може би едно или две центрирания, но това е твърде малко. Трябват ни доста повече положения, за да спечелим такива двубои. Напрежение върху мен? Ботев е клуб с доста голямо обществено значение, напрежение винаги има", допълни Киров, като заяви, че ще се работи още повече върхи статичните положения, от които получават попадения. 

"След загуба напрежението е доста по-голямо. Поемам си вината, работим, за да направим един добър отбор. Работи се за привличането както на защитник, така и за нападател", сподеи още той. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички