Карачанаков намали двойно заплатата си, за да играе в Ботев (Пд)


Карачанаков намали двойно заплатата си, за да играе в Ботев (Пд)

1336 0

Трансферът на Антон Карачанаков в Ботев (Пловдив) вече може да бъде считан за сигурен, твърди "Меридиан Мач. Самият играч е потвърдил пред изданието, че днес трябва да пристигне в Пловдив и да подпише договор за две години и половина.

Крилото, което у нас изнесе доста силни мачове с екипите на Пирин (Бл), ЦСКА, Славия и Берое, разтрогна с гръцкия Панахайки и ще се присъедини към "жълто-черните“ като свободен агент. Той е склонил да намали заплатата си наполовина, за да играе за "канарчетата". В Гърция Антон е прибирал по 7000 евро на месец.

ЯСНО Е БЪДЕЩЕТО НА ТОДОР НЕДЕЛЕВ, ЦСКА И ЛУДОГОРЕЦ СА РАЗОЧАРОВАНИ

Вчера футболистът имаше да разреши някои проблеми около напускането на апартамента, в който е живял в южната ни съседка, след което тръгна към България. Той е в добра форма, след като до последно играеше за настоящия си тим и наскоро взе участие в успешния двубой за Купата на Гърция срещу лидера в първенството ПАОК.

Карачанаков е третото ново попълнение на "жълто-черните“ през тази зима. Досега Николай Киров подсили състава си с аматьорския национал Запро Динев от Беласица и с разтрогналия с Черно море Атанас Зехиров. Вижте тук кой друг интересен играч може да вземат пловдивчани. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички