Искан от Левски, ЦСКА и куп клубове ас на Ботев взе решение за бъдещето си


Искан от Левски, ЦСКА и куп клубове ас на Ботев взе решение за бъдещето си
Снимка: Оф. сайт на Ботев (Пд)

4625 0

Получилият куп оферти през това лято Кристиан Димитров най-накрая реши бъдещето си. След като отказа на Левски, ЦСКА и няколко клубове от чужбина, българският национал реши да подпише нов контракт с Ботев (Пловдив).

Новият договор на футболиста е до лятото на 2021 година, като предишното предложение изтичаше след края на вече започналия сезон. Така "канарчетата" могат да го задържат още поне година и тогава да го продадат, след като отказаха няколко оферти за по 700 хиляди евро за защитника.

22-годишният бранител вече има 56 мача за Ботев, а освен това вкара и 6 попадения, с което доказа и головия си нюх при статични положения. С новия си договор той ще продължи да е лидер на дефанзивната линия на "жълто-черните".

Тодор Неделев по всичко изглежда също остава в тима, а Ботев ще гони още по-добро представяне през този сезон, след като през миналия игра финал за Купата и завършиха 4-и в Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички