Голямата звезда на Ботев си тръгва


Голямата звезда на Ботев си тръгва
Снимка: БГНЕС

4968 0

Омар Косоко със сигурност ще напусне Ботев (Пловдив) през това лято. Новината обяви лично президентът на "жълто-черните" Ангел Палийски пред "Дарик Радио" и също така разкри къде ще продължи кариерата на бившия играч на ЦСКА.

"Още с пристигането на Косоко в Ботев договорката беше да остане до лятото. Имахме разговор и Омар се съгласи да подпише за още една година, за да опитаме трансфер. Той вече е на 29 години и е нормално на тази възраст да мисли за подобно нещо. Изключително коректно момче. Лоялно и към Ботев, и към съотборниците си. Да, реален интерес има от ОАЕ. Те го искаха още след първия мач с Бейтар, но ни влязоха в положението, затова го съхранихме за двубоите с Маритимо", каза Палийски. 

"Да, имаме нещо предвид за негов заместник, като се стремим да изпълним желанието на треньора", допълни президентът на Ботев.

Косоко е сред най-добрите играчи на Ботев в послените месеци, а благодарение на силните му изяви "канарчетата" се добраха и до третия квалификационен кръг на Лига Европа. Очаква се той да бъде продаден след мачовете с Маритимо през тази и следващата седмица.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички