Гамаков: Победа над Локомотив ще свали напрежението


Гамаков: Победа над Локомотив ще свали напрежението
Снимка: БГНЕС

1407 0

Талантливият полузащитник на "Ботев" (Пд) Милен Гамаков смята, че победа в дербито срещу Локомотив (Пд) ще свали напрежението в отбора му. Националът ни говори пред "България Днес" преди важния мач.

Милене, какво е настроението в отбора преди дербито с Локомотив?

- С оглед на последния мач, в който загубихме тежко, е понижено. Ще се опитаме да си го възвърнем с една победа в дербито.

Какви са очакванията ви преди срещата?

- Ако покажем това, което можем, ще спечелим. Една победа ще ни върне в играта. В момента и двата отбора сме в леки кризи и с малък точков актив. Който и тим да спечели, ще свали напрежението от плещите си.

Какъв е зарядът в подобно дерби?

- Той се среща от началото на седмицата. Целият град е в очакване на мача. Домакинският фактор ще ни помогне. Нашата публика е великолепна. Подкрепя ни винаги.

Какво е мнението ви за новия треньор?

-С него сме провели едва две тренировки. Със сигурност неговото идване ще се отрази добре на отбора. Винаги, когато настъпват промени, резултатите са налице.

Заговори се за ваш трансфер в Италия?

- Нищо не знам по въпроса. Никой не е говорил с мен. Съмнявам се да се стигне до трансфер. Не гледам сериозно на писанията за мен. Изцяло съм концентриран около предстоящия мач срещу Локомотив. Мотивиран съм да покажа добра игра.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички