Феновете на Ботев Пд ще почетат паметта на загиналия си събрат на "Колежа"


Феновете на Ботев Пд ще почетат паметта на загиналия си събрат на "Колежа"
Снимка: Sportlive.bg/Елин Андреев

1962 0

Феновете на Ботев (Пловдив) ще почетат паметта на своя събрат, който почина в Солун след двубой между ПАОК и Арис. 28-годишният мъж, заедно с двама свои приятели, са били атакувани от група от около 15-20 ултраси, въоръжени с бухалки, в близост до паркинг в центъра на Солун.

Българите са набити, а при инцидента жертвата е паднала на уличното платно, където е ударена фатално от преминаващ автомобил. "Уважаеми ботевисти, вчера жълто-черното ни семейство изгуби един от своите най-свидни братя! Нека покажем, че Тоско никога няма да бъде забравен. Всеки, който желае да почете паметта му, може да остави цвете пред централния вход на Колежа. А вечерта в 19:12 ще запалим по 1 свещ и ще запазим минута мълчание в негова памет!", написа от фенклуба на Ботев.

От клуба също изразиха своите съболезнования. "ПФК Ботев Пловдив изразява своите съболезнования към близките и приятелите на убития "жълто-черен" фен в Гърция! ПФК Ботев призовава властите в Гърция за бързо разследване на трагичния случай с българина и бързото разкриване и арестуване на извършителите на това покъртително деяние! Почивай в мир!". В Гърция вече са извършени арести заради случките.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички