Директор напуска Ботев (Пловдив)


Директор напуска Ботев (Пловдив)

1146 0

Административният директор на Ботев Пловдив Иван Йотков е подал молба за напускане. Той работи при „канарчетата" от периода, в който клубът бе започнал да се изгражда наново, след ерата Димитър Христолов.

С няколко месеца прекъсване при управлението на Тервел Златев и Иван Джиджев, финансистът бе дясната ръка на настоящия прези­дент Ангел Палийски. Йотков пот­върди информацията.

„Преди всичко, казвал съм го и преди, обществено­то внимание не следва да се анга­жира с чиято и да е персонална промяна в Ботев. Изразил съм жела­ние да напусна. Не бих го нарекъл оставка - тази дума е натоварена с драматизъм, а в случая няма драма. Това е лично решение - чувствам се изморен и изчерпан.

Запознал съм Съвета на директорите и съм отпра­вил предизвестие за напускане. Раз­бира се ще изчакам президента, който е в чужбина, за да го коменти­раме лично. Не бих желал да се спе­кулира по темата, не бих желал да се създава напрежение, което ще попречи и на ръководството, и на г-н Палийски. Клубът има нужда от под­крепа и обединение, а не от излиш­но напрежение. Ангел Палийски е човек, който обича Ботев и вярвам, че ще намери успешния вариант, както го е правил и до момента", заяви Йотков, цитиран от "Меридиан мач".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички