Черно море остана без две ключови фигури за мача с Ботев


Черно море остана без две ключови фигури за мача с Ботев
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

845 0

 

Отборът на Черно море продължава подготовката си за предстоящия мач с Ботев Пловдив от 34-ия кръг на Първа професионална лига. “Моряците” приемат пловдивчани в събота от 15,30 часа, а наставникът на варненци Илиан Илиев няма да може да разчита на двама основни футболисти.
Това са наказаният за натрупани картони бранител Стефан Станчев и Радослав Василев. Нападателят е с разкъсани влакна на прасеца и се готви по индивидуална програма.

Тимът на Черно море има известни кадрови проблеми преди предстоящия мач срещу Ботев Пловдив от 34-ия кръг на Първа професионална лига. Варненци приемат финалиста от Купата на България в събота от 15,30 часа.

Старши треньорът на "моряците" Илиан Илиев обаче ще трябва да се готви за тежкия двубой без двама основни футболисти. Това са наказаният за натрупани картони бранител Стефан Станчев и нападателят Радослав Василев, който е с разкъсани влакна на прасеца и се готви по индивидуална програма.

Междувременно бяха оповестени глобите за Локомотив и Ботев след големия финал за Купата на България (вижте тук). Снощи пък отборът на Локомотив се похвали с трофея пред общината (видео вижте тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички