Бултрасите настръхнаха срещу треньора и президента на Ботев


Бултрасите настръхнаха срещу треньора и президента на Ботев

1418 0

Феновете на Ботев (Пд) не издържаха и скочиха остро, както на президента Ангел Палийски, така и на треньора Николай Киров-Белия, пише "Меридиан мач".

"Бултрасите" са бесни за неяснотата, която от доста време витае около строежа на стадиона край Бирената фабрика, както и пълната мъгла около вече стартиралата зимна селекция в клуба.

Официално от Клуба на привържениците на Ботев Пловдив пуснаха писмо към ръководството на "жълто-черните" и поискаха документация, с която да се запознаят със ситуацията около строежа на "Колежа". Привържениците поставили и 15-дневен срок на шефовете, за да им предоставят исканата информация около стадиона.

Запалянковците масово негодуват по форуми и в социалните мрежи, че няма никаква яснота и за бъдещото съществуване на клуба, както и от пошлата селекция.

Единственият нов за момента е Лазар Марин, който беше освободен от ЦСКА, а футболисти от трета дивизия на Полша не могат да подпишат заради минимални суми, каквито се плащат на играчи като Милен Кикарин и Даниел Кутев за разтрогване на контрактите им.

Бройката на футболисти в Ботев е оскъдна, а в съблекалнята вече започват да настръхват и срещу старши треньора Николай Киров-Белия. Играчите недоумяват как няма нов състезател за засилване на конкуренцията, а специалистът постоянно гледа видео и не пристигат попълнения.

На "Коматево" всички си шушукат и измислиха нов прякор на треньора на Ботев - Ники Видеото.

Междувременно 20-годишният халф Ондрей Кокорец, които е юноша на чешкия Славия Прага, пристигна на проби в Ботев. Вчера младокът направи една тренировка с „жълто-черните" и ще бъде пробван в следващите дни. футболистът се появи със своя мениджър на базата в Коматево.

Принципно треньорът Николай Киров бе решил да не привлича играчи на проби, но липсата на нови попълнения го е принудила да тества легионери.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички