Ботев си връща нападател, чака още двама нови


Ботев си връща нападател, чака още двама нови
Снимка: Официален сайт на "Ботев" (Пловдив)

994 0

Поне трима нови футболисти се очакват в Ботев (Пловдив) на първата тренировка за годината в понеделник, съобщава "Тема Спорт". Вече са проведени разговори с тях, но имената им ще бъдат обявени, след като пристигнат в отбора.

Сред спряганите имена е това на доскорошния нападател на Лудогорец Янаки Смирнов. През есента той игра като преотстъпен в Локомотив (Горна Оряховица), но от новака решиха да го освободят. В първите дни на 2017-а той разтрогна своя договор с разградчани и в момента е свободен агент.

Още един нападател от Лудогорец е сред потенциалните нови играчи. Това е бившият футболист на "жълто-черните" Цветелин Чунчуков. Той се очаква да бъде преотстъпен като част от сделката за Жоао Паоло. В момента Чунчуков играе за втория отбор на "орлите". Там той бе продаден именно от пловдивчани.

В Ботев вече осигуриха временно финансова стабилност, след като вчера официално продадоха своя голмайстор Жоао Пауло на шампиона Лудогорец. Една от най-важните задачи на спортно-техническото ръководство на "жълто-черните" ще бъде намирането на качествен заместник на напусналия бразилец, както и привличането на двама добри защитници и вратар.

Очаква се до няколко дни да се разбере кои още футболисти ще бъдат освободени от "канарчетата".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички