Ботев разглежда оферта от 300 000 евро за капитана си


Ботев разглежда оферта от 300 000 евро за капитана си
Снимка: Оф. сайт на Ботев (Пд)

4011 0

Капитанът на Ботев (Пловдив) Лъчезар Балтанов е пред трансфер в турски елитен клуб, твърди "Меридиан мач". В клуба е пристигнала оферта за 200 000 евро за халфа, която на този етап е била отхвърлена. Самият Балтанов е разбрал от мениджъра си за интереса от Турция. Той е разговарял с ръководството от клуба и е изявил желание да напусне Ботев, ако офертата задоволява клуба. Капитанът е обяснил, че вече му е време да излезе в чужбина, за да изкара пари.

На този етап шефовете на "жълто-черните" не бързат с отговора си към Лъчезар Балтанов. Турците пък от своя страна вече са подготвили оферта от 300 000 евро за халфа. Очаква се до края на седмицата да има развитие около сделката, а на този етап е по-вероятно Балтанов, който е юноша на Левски, да бъде продаден.

Евентуален трансфер ще вкара свежи пари в касата на Ботев, което пък ще предизвика няколко входящи сделки. Както е известно, треньорът на "канарчетата" Николай Киров наскоро обяви, че в отбора му ще дойдат нови имена, ако бъде продаден някой от настоящите му футболисти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички