Ботев и Локо (Пд) в дуел за бивш национал


Ботев и Локо (Пд) в дуел за бивш национал

879 0

Двата пловдивски гранда Локомотив и Ботев отново са в битка за подписа на Иван Бандаловски. Бившият национал бе желан в елитните отбори от града под тепетата и през есента, малко след като бе освободен от Партизан, но тогава до споразумение не се стигна. Сега новият треньор на Локо Едуард Ераносян също е проявил интерес към юношата на Левски, който игра още за Литекс и ЦСКА.

След контузията на Пламен Крумов в края на есенния дял от сезона, Ераносян бе принуден да преквалифицира Веселин Марчев в бранител, а на пресконференцията си онзи ден потвърди, че иска да усили конкуренцията на този пост.

Ботев също проявява интерес към бранителя, но предвид по-голямата финансова стабилност, която осигурява Христо Крушарски, той вероятно ще предпочете "черно-белите". Възможно е двете страни да стигнат до споразумение още тази седмица и той да замине с Мартин Камбуров и компания за лагера в Турция.

Николай Киров-Белия също държи да подсили състава на Ботев в защита, след като на няколко пъти се възмути от лекотата, с която отборът му допуска голове. "Жълто-черните" търсят не само десен защитник, но и ляв, както и още един централен. С парите от трансфера на Жоао Пауло в Лудогорец от клуба се надяват да могат да си осигурят услугите на по-качествени изпълнители през зимния трансферен прозорец.

От Коматево продължават да се интересуват и от освободения от "Лаута" Симеон Райков, но и за неговия подпис ще трябва да се преборят с доста сериозна конкуренция, след като оферти към него има от Дунав, Локо (ГО) и Нефтохимик, пише "Меридиан мач".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички