Ботев готви страхотен ударв последните дни на трансферния прозорец


Ботев готви страхотен ударв последните дни на трансферния прозорец
Снимка: БГНЕС

1540 0

Ботев се зае сериозно с търсенето на нов централен защитник, който да замени Виктор Генев. Макар треньорският щаб да е фокусиран върху важния двубой с Етър довечера, вече е осъществен контакт с няколко футболисти. "Меридиан мач" стигна до интересна информация, която може да зарадва доста от бултрасите. Има възможност в отбора да се завърне македонецът Бобан Грънчаров. За това потвърди самият той от Истанбул, където бе вчера заедно със съотборниците си от Вардар Скопие за реванша в плейофите за влизане в групите на Лига Европа с Фенербахче. Бранителят бе наказан за срещата, но все пак пътува до южната ни съседка. Македонският шампион изненадващо спечели с 2:0 първата среща, но специалисти и букмейкъри даваха огромен шанс на "фенерите" да преодолеят този пасив и да стигнат до групите.

"Разбрахме, че ще има катаклизми в нашия клуб, ако не пробием в групите. А дори при успех ситуацията може да се промени. Аз съм отворен за оферта на Ботев, който винаги ми е бил на сърцето. Искам отново да се върна и да играя в Пловдив, където имам много приятели", каза пред "Меридиан мач" Бобан Грънчаров.

Друга опция за заместник на Генев е Апостол Попов от Университатя Крайова. От доста време той лекуваше контузия, но вече е готов за игра. Треньорът на румънците обаче не разчита много на него и има шанс той да разтрогне и да се върне при "канарчетата".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички