Ботев Пловдив се подсили с двама холандци

Ботев Пловдив се похвали с две нови попълнения. Пловдивският клуб привлече в състава си холандците Родни Клустър и Филип ван Арнем, които пристигнаха в клуба по желание на наставника Желко Петрович. Двамата подписаха договори за срок от две години.

Контрактите на двете "лалета" влизат в сила от 1 юли т.г., като до настъпване на тази дата те имат разрешение от бившите си клубове да тренират с "жълто-черните".

Конфликт със звезда на Ботев довел до уволнението на Киров?

Конфликт между Тодор Неделев и Николай Киров е една от основните причини за уволнението на Белия, твърди "Меридиан Мач“. Звездата на Ботев ...

Клустър и ван Арнем се присъединиха към новите си съотборници още от втория ден на подготовката и участват пълноценно в тренировъчния процес на лагера на тима във Велинград. Филип ван Арнем е вътрешен полузащитник. Роден е на 24 август 1996 г. във Валвийк. Висок е 178 см и за последно е играл за елитния словашки тим АС Тренчин.

Родни Клустър се изявява на позицията десен защитник. Също като своя сънародник е на 22 години, роден е на 26 ноември 1996 г. Последният клуб на 188-сантиметровия бранител е втородивизионният ФК Айндховен.

А какви бяха първите думи на новия наствник на пловдивчани - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!