Ботев Пловдив разби Дунав за втори пореден успех


Ботев Пловдив разби Дунав за втори пореден успех
Снимка: Оф. сайт на Ботев (Пд)

795 0

Ботев Пловдив записа впечатляващ успех срещу Дунав Русев в двубой от 11-ия кръг на Първа лига. Пловдивчани победиха с 4:1 на базата в "Коматево". След двубоя отборът на Николай Киров е със 17 точки на 5 позиция, а Дунав на 12 място с 8 точки. 

Началото на русенци бе обещаващо, като в 17' русенци откриха. След центриране на Балджийски от корнер, Петър Патев нанесе удар с глава, топката се отби в гредата и стигна до Ахмед Ахмедов, който реализира за 1:0. До края на полувремето обаче домакините успяха да сътворят пълен обрат. В 29' Афонсо напредна, върна топтката към Вутов, който стреля.

Станислав Антонов не се намеси добре, а Петков се възползва от грешката му и се разписа във вратата на русенци. В 36' неразбирателство между играч на гостите и вратаря доведе до автогол след центриране на Тодор Неделев.

През второто полувреме Ботев заигра много спокойно, докато Дунав не показа почти нищо интересно. В 70' Кристиан Димитров се разписа за 3:1 след центриране на Неделев от корнер. В 79' Балтанов засече центриране на Джонатан Перейра и направи резултата още по-убедителен

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички