Ботев Пд не успя да запише победа и над Етър


Ботев Пд не успя да запише победа и над Етър
Снимка: Официален сайт на Ботев (Пловдив)

733 0

Отборите на Етър (Велико Търново) и Ботев Пловдив завършиха наравно 1:1 в първия мач от 7-ия кръг в Първа професионална лига. Зрителите на стадион „Ивайло“ станаха свидетели на много качествен двубой с редица положения и пред двете врати. Пловдивчани вече четвърти мач не могат да стигнат до успех.

Началото бе за гостите, които откриха резултата още в 9-ата минута чрез Фернандо Виана. Бразилският нападател на „канарчетата“ бе изведен на чиста позиция от Лъчезар Балтанов, стреля, но първоначално стражът на домакините Христо Иванов отрази удара му. За късмет на Виана, топката отново се върна в него и от близо метър той я вкара в мрежата за 0:1 в полза на Ботев.

Отговорът на Етър дойде в 31-ата минута, когато резултатът бе изравнен. Сашо Александров напредна отдясно и центрира отлично в наказателното поле, където Самб Бадара с глава прати коженото кълбо в мрежата на Даниел Кайзер.

След почивката и двата тима можеха да стигнат до победата, но в крайна сметка резултатът остана непроменен. След днешното равенство Етър, който бе в серия от две поредни победи, заема седмата позиция с актив от 9 точки. Ботев пък е 11-и с 5 пункта, като „жълто-черните“ нямат успех в последните си четири шампионатни мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички