Ботев (Пловдив) може да остане без публика за мача с ЦСКА


Ботев (Пловдив) може да остане без публика за мача с ЦСКА

1048 0

Сериозни наказания от Дисциплинарната комисия към БФС грозят Ботев Пловдив заради ексцесиите на феновете по време на дербито с Локомотив.

През второто полувреме ракета, изстреляна от сектора с привърженици на домакините, без малко не удари вратаря на Локо (Пд) Мартин Луков, който от страх се строполи на земята.

Малко по-късно бултрасите обсипаха наказателното поле на черно-белите с факли и димки. Наложи се дори човек от пожарната да влиза на терена и да гаси пламналите пиротехнически средства. В зависимост от това как ДК ще трактува изстреляната по Луков ракета, Ботев може да бъде наказан с мач без публика, пише "Тема спорт".

Следващият двубой на жълто-черните в Коматево е на 2 септември срещу ЦСКА. Всички деяния на двете агитки вчера бяха заснемани от полицията. Петима бултраси са арестувани, след като по време на мача над 30 от тях излязоха от стадиона, за да потърсят саморазправа с двама полицаи, които били зад Южната трибуна и по думите им ги дразнели. Заради изстъпленията и с органите на реда канарчетата също може да бъдат сериозно наказани. Като цяло униформените имаха доста работа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички