Ботев (Пд) получи оферта за Фернандо Виана


Ботев (Пд) получи оферта за Фернандо Виана
Снимка: Оф. сайт на Ботев (Пловдив)

957 0

Силното представяне на Ботев (Пловдив) в края на миналия сезон и в квалификационните кръгове на Лига Европа очаквано засили интереса към играчите в тима на Николай Киров. След като Омар Косоко бе продаден в ОАЕ, а ситуацията около Тодор Неделев се раздвижи с интерес на китайски клубове, сега на ход е другият основен офанзивен играч Фернандо Виана. За него е получена оферта в клуба, но тя е далеч от изискванията на Ботев, пише "Меридиан мач".

Към този момент "жълто-черните" няма как да се разделят с нападателя за по-малко от 500 000 евро и с това е нясно и Иво Димов, който доведе заместника на Жоао Пауло у нас. Именно той се очаква да намери и достоен заместник на Омар Косоко, който вероятно отново ще дойде от Бразилия.

Междувременно на Ботев е бил предложен и 20-годишен халф, който е представен като юноша на Монако, където е израснал най-големият хит на трансферния пазар в момента Килиан Мбапе. Той имал мачове и за юношеските отбори на Франция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички