Ботев (Пд) остана без нападатели за мача с Левски


Ботев (Пд) остана без нападатели за мача с Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

920 0

Сериозен проблем изникна пред Николай Киров за домакинството на Левски на старта от новото първенство. Треньорът на Ботев (Пловдив) остана без централен нападател за битката със "сините", пише "Меридиан мач".

Диого Кампос твърдо пропуска мача заради разкъсан адуктор. Бразилецът ще почива 20 дни преди отново да поднови тренировки. "Златната" резерва Стивън Петков пък все още се възстановява и не е ясно дали ще бъде готов за мача с Левски, чийто юноша е.

Освен Диого Кампос още двама играчи висят за старта на първенството. Това са Крис Добрев и Йордан Минев. Първият, който може да играе и като централен нападател, има болки в коляното и е на инжекции. Ветеранът Минев има проблеми в глезена.

Киров ще пробва да се справи със ситуацията в следващите две контроли, които ще бъдат последни преди началото на първенството. Първата от тях е днес от 17,45 часа, когато съперник на "канарчетата" ще бъде Витоша (Бистрица). След това в събота е генералната репетиция с Царско село от 11,00 часа. И двете срещи ще се играят на базата в Коматево.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички