Ботев (Пд) обмисля противоречиво попълнение


Ботев (Пд) обмисля противоречиво попълнение

984 0

Ръководството на Ботев (Пловдив) обмисля оферта за нападателя Илиян Мицански, пише "Меридиан мач". Той е без отбор от лятото, когато бе освободен от полския Корона Киелце. Оттогава бившият национал тренира с родния Вихрен (Сандански), но няма официален мач от 8 месеца насам.

32-годишният футболист за последно игра в родното първенство през есента на 2016 г. Тогава той бе част от Левски, където обаче не бе доволен от факта, че не получава достатъчно игрово време. През януари миналата година Мицански си тръгна от „Герена", за да подпише с Корона, но този път нещата в Полша не се развиха добре за него.

Ботев търси подсилване на атаката, след като Фернандо Виана бе продаден в ОАЕ. Очаква се към "жълто-черните" да се присъедини бразилски атакуващ футболист, но треньорът Николай Киров е готов да даде шанс и на Илиян Мицански. Възможно е той да започне подготовка с тима и до договор да се стигне, едва след като Белия се убеди, че таранът е в добро функционално състояние.

По подобен начин „канарчетата" процедираха и със Стивън Петков през лятото, който започна подготовка, без да е подписал, тъй като бе пропуснал края на миналия сезон заради контузия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички